Service - Bruna Westland

Welkom op de website van de bruna's in Monster en De Lier
Ga naar de inhoud
Kom naar de winkel voor
Bruna cadeaukaart

Met de Bruna cadeaukaart heb je gegarandeerd een persoonlijk en geslaagd cadeau in handen. Voor elke gelegenheid is er een leuke kaart in een originele verpakking. Je kunt iemand al vanaf 5 euro blij maken met een Bruna cadeaukaart. De kaart is zowel in de winkel* als op bruna.nl te besteden.   


* Meer informatie en de voorwaarden vind je hier.

Benieuwd naar het saldo van je Bruna cadeaukaart? Check het hier.


Altijd een leuk cadeau met de Bruna Cadeaukaart
Digitale Boekenbon

De Digitale Boekenbon is de vertrouwde Boekenbon op creditcardformaat. Deze bon is behalve in alle boekwinkels in Nederland, ook online te besteden. Laat hem in de Bruna winkel opwaarderen vanaf 5 euro en geef hem cadeau. Uiteraard kan deze bon ook worden gebruikt voor e-books.

Benieuwd naar het saldo van je Digitale Boekenbon? Check het hier.


De Boekenbon, precies het goede cadeau
VVV Cadeaukaart

De populaire VVV Cadeaukaart is een leuke om cadeau te geven en verkijgbaar in de Bruna winkel.
Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf zijn favoriete cadeau: bijvoorbeeld een dagje eindeloos shoppen, een leuke uitje uit met de kinderen of eindelijk eens die wellness behandeling. De VVV cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €5,- en €250,-.


VVV Cadeaukaart, te koop bij Bruna
De Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is alle dagen van het jaar te verzilveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland voor iedere gewenste film. De Nationale Bioscoopbon is ook sinds kort verkrijgbaar als digitale opwaardeerkaart en is oplaadbaar van €5,00 tot €150,00.


Bioscoopbon; het leukste cadeau in het donker...
Overige cadeaukaarten

Naast onze eigen Bruna cadeaukaarten en de Digitale Boekenbon biedt Bruna ook een ruim assortiment muziek, mode, vrije tijd of hobby cadeaukaarten aan. De cadeaukaart is altijd een passend cadeau en biedt voor ieder wat wils. Bekijk alvast voor welke cadeaukaarten je naar de Bruna winkel gaat:


Een uitgebreid assortiment cadeaukaarten bij Bruna
Beauty & Wellness
BioscoopCadeau
Bladcadeau
BloemCadeau
Bol.com
De Bijenkorf
Dille & Kamille
Dinercheque VVV
Fashion Cheque
FonQ
Gamma
Google Play
H&M
HEMA

Huis&Tuin
Hunkemöller
Intertoys
Intratuin
iTunes
KidsChoice
KlusCadeau
MediaMarkt
Microsoft
Nationale Bioscoopbon
Xbox
Netflix
Pathé Thuis
Podium Cadeaukaart

Prénatal
RestaurantCadeau  
SaunaCadeau  
Sony Playstation
Sportboxx
Spotify
Ticketmaster
VT Wonen
VVV Cadeaukaart
VVV Lekkerweg
Weekendjeweg
Wehkamp
Zalando


GiftForYou beleveniscadeaus

GiftForYou is het leukste beleveniscadeau van Nederland! Er bestaan inmiddels meer dan 50 beleveniscadeaus van GiftForYou. Deze variëren in thema - Eten & Drinken, Overnachten, Actief & Cultureel, Wellness en Vrije Keuze - en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. Al vanaf € 10,- voor de kleine portemonnee tot € 200,- als luxe geschenk: dus altijd een origineel cadeau dat goed past!

GiftForYou is verkrijgbaar in een vrolijke speels minibox of in een luxe geschenkdoos. De ontvanger van GiftForYou kiest zelf waar en wanneer hij of zij wil genieten van de belevenis. In totaal heeft GiftForYou meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen.

Je koopt GiftForYou bij een Bruna winkel bij jou in de beurt.

Verzilver jouw GiftForYou hier.

Cadeaubox GiftFor2

GiftFor2 is een belevenis voor twee personen in cadeauvorm. GiftFor2 bestaat uit een luxe geschenkverpakking met een cadeaukaart en een boekje vol leuke belevenissen. Dit cadeau is altijd een jaar geldig, tenzij anders vermeld. Welke belevenis je je cadeau wilt geven bepaal je zelf! Hierdoor geef je altijd een origineel en persoonlijk cadeau. GiftFor2 is alleen te koop in de Bruna winkel bij jou in de buurt.

Verzilver hier je GiftForYou en GiftFor2 cadeaubox


Cadeauboxen bij Bruna
Cadeauboxen

In onze Bruna winkel bieden wij verschillende cadeauboxen aan; van leuke belevenissen en uitstapjes tot een mini-abonnement op een tijdschrift.

Bladcadeau

Geef eens een tijdschrift cadeau! Koop een Bladcadeau cadeaubox. Bladcadeau is een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkverpakking. Een ideaal cadeau voor mannen, vrouwen en kinderen. Bladcadeau is er al vanaf 15 euro! Bekijk ons uitgebreide assortiment Bladcadeaus.

Heb jij een Bladcadeau gekocht of gekregen? Klik hier om je cadeau te activeren.


Verras iemand met een abonnement op een tijdschrift met Bladcadeau
OV chip-paal
•Een anonieme OV-chipkaart aanschaffen
•Een aanvraagpakket verkrijgen voor een persoonlijke OV-chipkaart
•Saldo laden op zowel een anonieme- als persoonlijke OV-chipkaart
•Het vrij-reizen product laden op een Studenten OV-chipkaart.
•OV-chipkaartproducten opladen
•Saldo ophalen dat u heeft besteld via internet (persoonlijke OV-chipkaart)
•De online aanvraag van 'automatisch opladen' activeren


Het saldo checken van je cadeaukaart

Ben je in het bezit van één of meerdere cadeaukaart(en) en ben je benieuwd naar het saldo van je kaart? Op deze pagina lees je precies wat je moet doen om daar achter te komen.

Benieuwd naar het saldo van je Bruna cadeaukaart? Bekijk het hier

Benieuwd naar het saldo van je Digitale Boekenbon? Bekijk het hier

Ben je niet in het bezit van een Bruna cadeaukaart of een Digitale Boekenbon, maar heb je een andere cadeaukaart? Het saldo van de overige cadeaukaarten vind je op de website van de uitgever van de desbetreffende cadeaukaart. Op de achterkant van je cadeaukaart staat het internetadres waar je het saldo kunt bekijken.


Altijd de mogelijkheid om online je saldo te checken
Terug naar de inhoud