Hobbyweken bij Bruna - Bruna Westland

Welkom op de website van de bruna's in Monster en De Lier
Ga naar de inhoud
Hobbyweken bij Bruna

Van maandag 29 oktober t/m zondag 11 november zijn het Hobbyweken bij Bruna.
Ben je graag bezig met letters en schrijven? Maak dan de mooiste creaties met handlettering. Je vindt bij ons de beste boeken en benodigdheden. Onder de creatievelingen is Bullet journal een enorme rage. Of laat je fantasie de vrije loop met de leukste kleurboeken voor jong en oud.

Ga je liever aan de slag met het nieuwe creatieve boek van Bobbi Eden? Haken @home met Bobbi Eden staat boordevol haakcreaties voor je interieur. Of ga als echte brei-fanaat aan de slag met dé hit van deze kerst: Kleine kersttruien breien. Wat je ook kiest, wees creatief met Bruna!

Bruna op de KreaDoe!

Bruna is aanwezig op het grootste DIY event van de Benelux. Dit vindt plaats van 31 oktober t/m 4 november 2018 in de jaarbeurs Utrecht. Bezoek de Bruna-stand voor inspiratie en natuurlijk om te shoppen!

Koop nu je kaartje bij jouw dichtstbijzijnde Bruna winkel voor slechts € 9,50. Vergeet je gekochte kaartje dan niet online te registreren op kreadoe.nl/bruna. Vul je gegevens en de actiecode in die op de kassabon staat en ontvang je entreebewijs voor de beurs!
Bruna is aanwezig op de KreaDoe
Handlettering doe je zo!

De beste boeken en benodigdheden


Bullet journal

to-do-lijst, agenda, bucketlist,
planner en dagboek ineen


Terug naar de inhoud