Boeken - Bruna Westland

Welkom op de website van de bruna's in Monster en De Lier
Ga naar de inhoud
De voordelen van bruna.nl
Bestellen en leveren

Bij bruna.nl bestel je snel en eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een door jou gekozen adres te laten bezorgen of in een Bruna-winkel naar keuze op te halen. Ook in de winkel is het mogelijk een bestelling te plaatsen op bruna.nl. Wanneer direct leverbaar kan je bestelling de volgende dag al bezorgd worden, thuis of in de winkel. De keuze is aan jou!
Eenvoudig retourneren

Je kunt je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retour brengen in een Bruna-winkel in de buurt. Als je al betaald hebt, ontvang je het aankoopbedrag van het artikel direct retour in de winkel.
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Een bestelling die je op werkdagen voor 23:00 uur plaatst, wordt de volgende dag al bij je thuisbezorgd (behalve op zon- en feestdagen). Sommige artikelen kunnen een afwijkende levertijd hebben, dit staat specifiek bij het artikel vermeld.
Gratis verzending vanaf €20,00

Bij bruna.nl kun je zelf kiezen of je de bestelling in een Bruna-winkel op wilt halen of dat je deze op een door jou gekozen adres laat bezorgen. Bij thuisbestellingen boven de €20,00 betaal je geen verzendkosten!
Gratis verzending van de top 100 boeken

Bestel je een boek dat in deTop 100 boeken staat, dan geven we je meteen een extraatje. Je betaalt namelijk (ongeacht of het bedrag €20,00 of minder is) geen verzendkosten! Dat noemen wij 'blij met Bruna'.
Veilig online betalen

Bruna houdt van veiligheid en zorgt ervoor dat alle online betalingen veilig en snel worden afgehandeld.
Wil je zeker weten dat je op een veilige internetpagina zit? Let dan op het webadres in de browserbalk; dit moet beginnen met 'https://'. Ook moet er een slotje zichtbaar zijn in de browserbalk.
Ophalen in de winkel


Je kunt je bestelling ook ophalen bij jouw Bruna-winkel. Hiervoor betaal je geen verzendkosten. Zodra de bestelling wordt verzonden ontvang je een e-mail met de bevestiging van verzending. Je kunt binnen 2 tot 4 werkdagen het pakketje komen ophalen.
Verzending door DHL

Jouw bruna.nl bestelling wordt thuisbezorgd door DHL. Over het algemeen geldt dat de bestelling de volgende dag wordt bezorgd wanneer je de bestelling op werkdagen voor 23:00 uur plaatst (op maandag, zondag en feestdagen bezorgt DHL niet). Klik hier voor meer informatie over dhlbezorging.
Terug naar de inhoud